PRODUKTER

Industri skjermer med touch screen mulighet

Touch Screen og LCD skjerm for industri 

Små embedded PC løsninger med mulighet for 12V DC drift.

Embedded og Wallmount PC 

Panel-PC med touch screen mulighet

Panel PC med touch screen mulighet 

2U industri-PC for 19" rack

Industri-PC og Server for rack 

Infokiosker 

Industri tastatur 

Industrielt ethernet med RS232,RS422,RS485, bluetooth, etc

Industrielt Ethernet med bluetooth


 

 

                    Rimelige infokiosker og informasjonsterminaler

De interaktive infokioskene vi leverer idag tilbys med en rekke funksjoner som utviklet for dette bruket. En infokiosk må væree tilpasset sitt bruk. En vanlig kontorskjerm med et touch belegg vil ikke være en god løsning i offentlig miljø. Men om den skal benyttes som stemplingsur for de ansatte kan de rimeligste løsningene være robuste nok.

En selvbettjent, interaktiv infokiosk fra Irontrech (eller Infostation og informasjonsterminal som andre kaller sine produkter) er tilpasset bruksområdet. Et av mange bruksområder er løsning for elektronisk besøksregistrering til bedriften eller forskjellige former for informasjon til f.eks reisende.
Der andre må stole på utstyr fra underleverandører kan vi levere mye hardware og software som er er utviklet for norske forhold med driftsikkerhet i fokus basert på vår erfaring fra industriell elektroniikk i driftskritiske miljø.
Og naturligvis har vi full overvåking for å sikre at programvaren som benyttes fungerer. Ikke bare en test om nettverket fungerer slik enkelte andre har.
Pop-opp skjermtastatur er standard. Brukere skal til og med kunne velge språk på tastaturet.
Kort sagt er våre lølsninger optimalisert både for brukere, driftspersonell og administrator.
Noen gir uttrykk for å ønske å konkurere med oss, men tror det vil ta tid for andre å komme opp med tilsvarende løsninger.
Test oss mot hvem som helst.

Våre interaktive skjermer og informasjonsterminaler er som oftest skjerm løsninger som står på fot på gulv, men kan også henge på vegg. De brukes i hovedsak til informasjon av publikum i offentlig miljø som f.eks kart løsninger, reisetider og annen informasjon til reisende, men også til bedriftsinterne applikasjoner som HMS, tidsregistrering, besøksregistrering, etc. Disse bruksområdene inkluderer bl.a. interaktiv informasjon til turister/hotell, markedsføring av varer og tjenester, banker/postkontor, museum/teater/kino, informasjon på kjøpesenter, idrettshaller, sykeshus, bussterminaler og jerbanestasjoner, skoler/universitet, osv, osv. tillegg brukes slike systemer som kart informasjon  og oversikt over større bygninger og bygningskomplekser som kjøpesenter, sykehus flyplasser og liknende.
Rimeligere informasjonsmedarbeider tror vi ikke er mulig å oppdrive.
Nedenfor er det beskrevet noe forskjelliger infokiosker, men vi kan i realiteten levere størrelser fra 6" til 82". De mest brukte størrelsene er imidlertid 22" til 32".

Standard funksjoner vi tilfører våre infoterminaler er:

a) Vi låser enheten til deres internetsider om den skal brukes på en slik måte (dvs at om dere legger info mpå internet vil kun deres web sider kunne besøkes).
b) Mange modeller støtter de nye widescreen formatene slik at dere får en moderne løsning som viser alle typer web sider.
c) Robuste touch skjermer aksepterer bruk av hansker og tåler bruk av kulepenner, nøkler og annet som kan ødelegge andre touch løsninger.
d) Starter automatisk når enheten får strøm med forhåndsbestemt startside.
e) Leveres med overvåking.
f) Leveres med støtte for Linux og Microsoft operativsystemer.

+ mange andre muligheter.

Om en bare ønsker en touch skjerm, møteromskjerm eller skjerm med PC innebygget, ber vi om at dere ser på noe av det vil tilbyr.

Nedenfor viser vi en video av hvordan en av våre kunder har valgt å benytte vår infokiosk (IK-308) med berøringsskjerm i spørreundersøkelser. På denne måten får vår kunde enkelt tilgang til markedsinformasjon uten å leie inn dyrere medarbeidere. Helt nederst viser vi en større løsning på 32".

 

 

 


 

IK-IA1 infokiosk med tilnavnet
"Piano" leveres med 32" - 55" touch skjerm.

Videoen over viser en flash animasjon av en interaktiv brukerundersøkelse på en IK-308
infokiosk med berøringsskjerm, men kunne også vært promotering av varer og/eller tjenester, etc.

IK-IA2 touch terminal leveres med skjermer fra 19" til 42" og mulighet for tastatur i front

 

De fleste enhetene kan leveres med tastatur i rustfritt stål, samt med eller uten trackerball (rulleball) som alternativ til skjermtastatur eller som tillegg. Også skjerm nr 2 er ønskelig av noen der den andre skjermen kanskje viser noe annet (reklame ?) enn det som vises på den enteraktive skjermen.
Dessuten er k
ortleser (medlemskort), printer, web kamera, høytalere, avleser for fingeravtrykk (adgangskontrol ?), etc også et alternativ som kan bygges inn for de som ønsker dette.
I prinsippet kan vi levere slike løsninger helt ned btil 6,5"" og opp til 82"

 

IK-IA1
Piano
 
  IK-IA3
Infoskjerm
IK-IA2
Welcome
  IK-408
Blue Front
IK-208
Blue Silver
  Infokiosk 409 Ironman IK-409
Sky

 
Infokiosk med touch screen og/eller tastatur  IK-209
Silver Stand
  IK-509
Silver stand
Infokiosk IK-308 Silver Wave  IK-308
Silver Wave
  IK-609
Dark Silver

Noen av løsningene som er avbildet med linker ovenfor vil gå ut av standard produktspekteret fordi de er løsninger som er kjøpt "ferdig" fra utlandet og ikke møter kravene til driftsikkerhet og reparasjonsvennlighet.. Vi vil imidlertid raskt kunne komme med nye versjoner basert på de ønsker våre kunder har.

Stor 32" informasjonsterminal med touch skjerm

Bildet ovenfor viser en versjon av IK-IA2 infokiosk med 32" touch skjerm plasert i en VIP Lounge på Gardermoen i forbindelse med at en stor luksusbil leverandør ønsket å presentere en ny bilserie og samtidig foreta en markedsundersøkelse.
Andre populære bruksområder er kartsystemer/kartinformasjon, reisetider for reisende, meny på restauranter, butikker som ved inngangspartiet ønsker å trekke kunder inn i butikken, etc, etc.

 Kontakt oss for å diskutere andre mulige løsninger der andre leverandører velger vesentlig dyrere løsninger enn våre for å få til det samme.